Op De Nijmeegse Houtwerf, een hotspot waar ondernemers verbinding zoeken met elkaar, de wijk en de stad, zit sinds kort restaurant Plek NMGN. Een voormalige bedrijfshal werd door Marcel en Jacqueline Aalbers omgetoverd tot een sfeervol ‘kijkrestaurant’, waar je kunt flexwerken, lunchen, borrelen en dineren.

“We wilden nog één project starten buiten het stadscentrum. Na een bezichtiging zeiden we steeds hoe mooi, leuk en goed deze plek was. In een half uur is het woord ‘plek’ wel 20 keer gevallen. De naam was geboren: ‘Plek NMGN’. Het logo werd de hoofdletter P”, aldus Jacqueline.

Prachtig, Prikkelend en vol Potentie: bij Plek NMGN ‘blief je Plekken’!En die P werd de basis voor de gevoerde kleuren: paars, roze, pistache, peer en petrol. “Hiermee creëerden we verschillende sferen. Zo domineert petrol in de zakelijke hoek en roze in de ‘vrouwelijke’ hoek”, aldus Jacqueline.

Papegaaien, Perziken & een Pin-upgirl

Maar het gaat verder: de ‘Plee’ heeft papegaaien- en perzikenbehang en op de immense zoekplaat in het restaurant staan tekeningen beginnend met een P. Zo sieren een poolbeer, pump, panter en pin-upgirl de bonte verzameling.

Open keuken, centrale bar & kleine shop

Marcel en Jacqueline wilden een open keuken met zicht op de houtoven en een opvallende bar middenin de zaak. Iedere 3 weken wisselt de kaart en het serviesgoed van Plek NMGN is te koop in het winkeltje in het restaurant. Jacqueline en Marcel voelen zich hier op hun Plek en zijn terecht zo trots als een Pauw met een Grote P!

Meer weten? Kijk op www.pleknijmegen.nl of bel naar 024 – 737 01 33