Wie heeft er vroeger niet een of meerdere kinderfeestjes gehad bij bowlingcentrum Olround? Dát gaf al spanning: wie wint en wie krijgt de troostprijs? Maar het kan nu nóg spannender! Olround heeft namelijk iets nieuws: Prison Island. Dit Zweedse concept is uniek in Nijmegen en omgeving. Het is méér dan Escape Room alleen: het is een mix tussen Fort Boyard en een Escape Room.

Een schitterende bar en grote gevangenispoort trekken de aandacht bij binnenkomst. Achter de poort liggen 32 cellen, waaruit je met een groepje moet zien te ontsnappen terwijl de gelimiteerde speeltijd doortikt. Je fysieke, technische en tactische skills worden op de proef gesteld. Soms moet je slim zijn, soms nauwkeurig, soms vingervlug. Maar er is altijd maar één manier om te ontsnappen: sámen!

Elke cel heeft zijn eigen opdracht en moeilijkheidsgraad. Je kiest zelf uit welke cel jij wilt ontsnappen. De speeltijd per cel varieert van 1 tot 5 minuten. Kom je er niet uit? Geen probleem! Je kunt de cellen zo vaak spelen als je wilt of je gaat snel door naar een andere cel.

Goede samenwerking is vereist om de opdrachten op te lossen en daarbij zoveel mogelijk punten te halen. Deelnemers vormen teams van 3 tot 4 personen. Elk team krijgt één persoonlijke sleutel waarmee zij de cel kunnen openen. De tijd gaat lopen als de cel geopend wordt. Ontdek wat de opdracht is en ontsnap uit Prison Island. Ben jij er klaar voor om meer punten te behalen dan de andere teams?

Door de grote capaciteit van maximaal honderd personen is het spel uitermate geschikt voor bedrijfs-, groeps- en vrijgezellenuitjes. Je kunt regelmatig terugkomen om jezelf te verbeteren.

Prison Island: groot, spannend en uitdagend! Durf jij het aan? Kom dan real life gamen!

Meer weten? Heyendaalseweg 90, Nijmegen | 024 – 212 09 28 | www.prisonislandnijmegen.nl