Proost op het leven!

De Bierbrigadier Nijmegen
De Bierbrigadier Nijmegen houdt van bier. Aanstormende brouwerijen, kwaliteitsbieren, unieke bieren en bieren van het moment, je vindt ze allemaal in de winkel. Een deel van het assortiment wisselt met grote regelmaat. Maar je vindt sowieso ook altijd mooie, misschien net wat minder bekende, klassiekers. Bemachtig de verste IPA’s uit de koelkast. Word betoverd door wild vergiste bieren. En wat dacht je van die heerlijke stouts gelagerd op oude sherry of whisk(e)vaten…
Naast bier kun je terecht voor heerlijke en eerlijke ciders uit Engeland, Frankrijk en Spanje. Als klap op de vuurpijl staan er ook altijd medes (honingwijn).

Als biersommelier is Aniek altijd nieuwsgierig naar de wereld van bier. En duikt ze graag de diepte in over alles wat met de smaak van bier te maken heeft.

Voor iédereen is er een lekker bier. Er is in de winkel voor elk wat wils te vinden, van iemand die zijn eerste stapjes in de speciaalbierwereld neemt tot de doorgewinterde beergeek.

Tot gauw!
Nieuwe Markt 8, Nijmegen | www.debierbrigadier.nl | 06 – 28 76 47 27

Stevenskerk Bierkelder
Bezoek onze prachtige bierkelder onder de Stevenskerk. Op deze historische plek geven wij heerlijke bierproeverijen, bier-spijs-proeverijen, rondleidingen en laten we mensen ervaren dat bier het mooiste product ter wereld is. Een ideale groepsactiviteit voor bedrijven, eindejaar/nieuwjaarsborrels, teams, vriendengroepen, buren, collega’s en families.
Als donkere, zware bieren onder perfecte condities rijpen worden ze zachter, krijgen meer body en ontwikkelen smaken als gedroogd fruit, sherry en tawny port. Tijdens de proeverij vergelijk je o.a. een vers gebrouwen bier met een gerijpt bier en zo kan je de ontwikkeling in smaak beleven.

Een aantal arrangementen die wij aanbieden zijn:
Bierproeverij met of zonder bijpassende spijzen;
Rondleiding door de kerk en een bierproeverij;
Beklimming van de toren en een bierproeverij;
Tours door Nijmegen met bier in de hoofdrol.

Ook voor niet-bierdrinkers zijn onze proeverijen een erg leuke beleving en wij denken graag mee over een passende groepsactiviteit.

www.bierproeven.nu |info@bierproeven.nu | 024 – 20 22 369

Wijnhandel  Halve Morgen
Plaatjes zeggen meestal niet veel. Wijn moet je proeven. Elke wijn heeft zijn verhaal. Graag maken wij een afspraak om u kennis te laten maken met ons mooie assortiment. Laat u informeren welke mogelijkheden er zijn om uw relaties te verrassen met een mooi wijngeschenk.

Voor uw bestelling of wijnadvies zijn wij dagelijks bereikbaar op 0481 – 37 44 64 of via info@halvemorgen.nl
Kleine Molenstraat 91a, Elst
www.halvemorgen.nl | 0481 – 37 44 64