Als het buiten donker is en we de warmte binnen en dicht bij elkaar zoeken staan we ook vaker stil bij de mensen die we moeten missen of bij de mensen die een lichtpuntje verdienen omdat ze ziek zijn of omdat ze verdriet ervaren.

Wandel deze wintermaanden een winterlichtjes wandeling voor het Radboud Oncologie Fonds. Vraag je familie, vrienden of collega’s met je mee te lopen. Wanneer jij wilt, waar je wilt en welke afstand je wilt.

Maak het extra betekenisvol en wandel langs plekken die speciaal voor je zijn en sta stil bij wat jij belangrijk vindt!

Lichtpuntje en winterpakket

Deelnemers ontvangen na inschrijving een gezellig winterpakketje. Met een zakje chocolademelk, waxinelichtjes met candle bag, sterretjes en een lichtgevend hartje. Dit hartje zorgt ervoor dat je extra zichtbaar bent in het verkeer maar ook letterlijk een hartverwarmend licht brengt aan mensen die jou dierbaar zijn.

Hoe werkt het?

Wil je ook je eigen winterlichtjes wandeling maken, schrijf je dan in via www.winterlichtjeswandeling.nl. Omschrijf hoeveel kilometer je wilt wandelen, geef aan hoeveel geld je wilt ophalen en voor wie jij dit lichtje draagt. We vragen iedere actie-starter €20 inschrijfgeld. Dit bedrag wordt bij de donaties meegeteld.

Wandel deze winter kanker de wereld uit!

Dankzij medisch wetenschappelijk onderzoek is zorg continu in beweging. Elke dag zijn er doorbraken: nieuwe behandelmethoden, werkwijzen en medicijnen. Gedegen onderzoek zorgt voor kwaliteit en resultaat op de lange termijn. Met jouw actie ondersteun je het Radboud Oncologie Fonds en daarmee innovatief onderzoek tegen kanker. Zo zorgen we er samen voor dat met meer geld, meer onderzoek, er meer genezing en minder kanker zal zijn. Doe je mee?