“Deze real-life horror game is geinspireerd door escaperooms, films en spookhuizen. Wij spelen in op de horror aspecten: angst, spanning, gevaar en mysterie. De acteurs en een realistische decor (oude verlaten fabriek) zorgen voor een bloedstollende beleving. Met ruim 2000 m2 en een 90 minuten durende game zijn wij een van de grootste real-life game van Nederland. Kies jouw teamleden en ga op onderzoek uit naar de vele ontvoeringen. Lossen jullie dit eeuwenoude mysterie op of zullen jullie dit avontuur niet overleven?”

Dit is het verhaal The Kidnap

Jarenlang was ontvoering in Nijmegen het gesprek van de dag! Ieder jaar weer op dezelfde dag (8 mei) verdwenen er groepjes studenten. In 2014 liep dit aantal zelfs op tot 6 personen, dit was een grote schok onder de inwoners van Nijmegen, en iedereen was op z’n hoede. Rechercheur R. Van Bokhoven noemt de zaak erg opvallend aangezien er elk jaar op die bewuste 8 mei groepjes studenten verdwenen.

Tot 2015 hadden we nog nooit iets gezien van de afgrijselijke verdwijningen. In het jaar 2015 was het weer raak, op Vrijdag 8 mei zijn er 6 jongeren in een busje gestapt die vervolgens heel hard wegscheurde. Getuigen hebben gezien hoe de bestuurder eruitzag. Helaas, doordat ze zo geschrokken waren hebben ze het niet onthouden. Op de hoek van de straat hing een camera die heeft het busje gefilmd en zag dat ze op de Weurts weg reden. Helaas was het beeld te onscherp om het kenteken te lezen.

De verdachte (en bestuurder van het busje) hebben wij wel weten te herkennen. Het gaat hier om Nicky. M ook wel bekend als ‘Het zwarte brein’. Zijn zieke geest heeft al meerdere malen het nieuws gehaald, ontvoering, mishandeling, poging tot doodslag en nog veel meer is wat hij op zijn kerfstok heeft staan. Alleen het vreemde aan dit verhaal is dat Nicky. M. op 8 mei 2014 begraven is. Op 4 mei 2014 overleden, aan een gruwelijke dood staat in zijn dossier. De dader? Spoorloos…

Volgens een getuige heeft hij vlak voor 4 mei 2014 Nicky samen gezien met een priester en zijn die samen een verlaten fabriek in gegaan. De duisternis en bederf zwierf achter hen aan. De politie was gelijk ter plaatse gegaan maar troffen helaas helemaal niemand aan in de fabriek. Op 7 mei 2014 gebeurde er iets vreemds, voor de deur van het politiebureau stonden 2 grote zakken die erg stonken. Er zat een lichaam in van een verminkt persoon. De persoon was niet meer te herkennen. Er lag een portemonnee in en daar zat het pasje in van Nicky M. Een dag later is Nicky. M begraven

Inmiddels zijn er al 53 personen verdwenen in Nijmegen op die beruchte 8 mei. En van elk slachtoffer is geen spoor meer te bekennen. Rechercheur van Bokhoven zit met zijn handen in het haar, zoveel vragen en hij komt er maar niet uit. Wij willen de vermoedelijke ontvoerder (Nicky M.) oppakken door op verdachte locaties in Nijmegen tegelijk een inval te doen. Nu hopen wij uiteraard dat jullie Nicky M vinden en wij ervoor kunnen zorgen dat Nicky M wordt aangehouden. Hebben jullie het lef om jezelf op te geven voor deze mysterieuze strijd? En misschien wel oog in oog te staan met Nicky M.?

Waalbandijk 8a,  Nijmegen (Honig Fabriek) 

T 024 202 0911 info@laserloods.nl www.thekidnapexperience.nl