Culinair genieten in een prachtig pand van historische waarde? Restaurant Groenewoud verwent jou en je gasten met mooie producten van hoogwaardige kwaliteit. Het monumentale pand van Restaurant Groenewoud werd in 1763 gebouwd en heeft in de loop der tijd alle denkbare horecafuncties gehad: van logement en stalling voor paarden en koetsen, via herberg, hotel en café, tot de huidige restaurantfunctie. Grotere groepen kunnen terecht in de sfeervolle zaal van het restaurant of in het voormalige Koetshuis, pal náást het restaurant gelegen.

Restaurant Groenewoud voert een ‘all day dining’-kaart en is daarmee de aangewezen plek voor jouw lunch, koffie- of theemoment, diner en borrel. Bij Groenewoud kun je verder prima vergaderen, vraag daarvoor naar de verschillende arrangementen. Ook ligt Groenewoud nabij uitvaartcentrum en begraafplaats Rustoord. De bosrijke omgeving leent zich perfect voor een samenzijn en condoleance.

Kom zelf culinair genieten, of verras iemand met een cadeaukaart voor lunch, borrel of diner. Je bepaalt zelf het bedrag van de cadeaukaart, of je kiest uit 3 zorgvuldig samengestelde arrangementen.Restaurant Groenewoud: Hoogwaardige kwaliteit

Meer weten? Groesbeekseweg 227, Nijmegen | 024 – 322 49 69 | mail@restaurantgroenewoud.nl | www.restaurantgroenewoud.nl