Belangrijke momenten of gebeurtenissen wil je vieren. Dan kun je zelf het wiel gaan uitvinden, maar een veiligere optie is het inschakelen van een feestlocatie.  Professionals kunnen jou precies vertellen waar je aan moet denken en wat je nodig hebt. Bovendien is er op een speciaal daarvoor ingerichte locatie alle audiovisuele apparatuur aanwezig, is de catering tot in de puntjes geregeld en kan men beter inschatten dan jijzelf hoeveel er ingeslagen dient te worden. Of je nu een bedrijfsfeest, productpresentatie, themafeest of jubileum organiseert, wij hebben een aantal perfecte feestlocaties in onze regio voor je op een rij gezet. Want waarom moeilijk doen, als het ook buitengewoon gemakkelijk en professioneel kan

Al van een afstand is de Witte Molen in hartje Nijmegen goed te zien. Direct naast de molen en de kinderboerderij aan het Florapark ligt ’t Sfeerhuys, een unieke feestlocatie met een uitstekend restaurant en groot terras. Eigenaren Dennis en Joris Dekkers laten ons de sfeer proeven in deze voormalige molenaarswoning.

“We beschikken over twee ruimten die multifunctioneel ingezet worden. De ene zaal biedt circa 40 zitplaatsen, maar kan gemakkelijk 80 personen kwijt op een dansavond, al dan niet met DJ of bandje. De tweede zaal heeft een capaciteit van 30 personen en als beide zalen één grote ruimte vormen, is er plek voor zo’n 140 gasten.”

Sprankelende feestlocatie

De verschillende ruimtes en hun multifunctionaliteit maken
’t Sfeerhuys tot de perfecte locatie voor ieder event. Wordt oma 80 jaar, presenteert je bedrijf een nieuw product met walking dinner, of zoek je een romantische plek om te trouwen… het kan allemaal. ’t Sfeerhuys heeft namelijk alles onder één dak: van een restaurant en catering tot audiovisuele middelen. “We zijn daardoor onafhankelijk van derden en kunnen een constante kwaliteit garanderen.” Een leuke bijkomstigheid: er is een speelzolder ingericht voor kinderen. 

Restaurant & proeverijen

Wil je met een gezelschap komen eten? Dat kan op alle dagen van de week. Wil je zelf genieten van een ontbijt, brunch, high tea, borrel, of ‘plat du jour’, dan ben je welkom op zondag tussen 10:00 en 18:00 uur. Verder organiseert ’t Sfeerhuys eens per maand een proeverij. De eerste proeverij van dit jaar was direct een succes: “Op het menu stond wild. Onze gasten hebben genoten van duif, fazant en zwijn. Een fantastische avond om kennis te maken met de keuken van ’t Sfeerhuys.” Wil je de sfeer van dit restaurant ook een keer komen proeven? Reserveer dan een tafeltje voor een van de komende proef-avonden.

Wij creëren Jouw feest

Door onze mooie buiten- en binnenruimtes en onze diversiteit, kunnen we altijd het perfecte feest voor jou organiseren. Met een kop koffie ontstaat aan tafel in een persoonlijk gesprek altijd het feest dat bij jou past. Jij hoeft alleen maar de gasten uit te nodigen, wij doen de rest! ’t Sfeerhuys ligt nabij het Centraal Station en diverse bushaltes, biedt voldoende parkeergelegenheid en is niet alleen een prachtige locatie voor al jouw bijzondere gelegenheden, maar ook een mooie werkplek. Dus… wat let je?  

Looimolenweg 15, Nijmegen
T 024 379 0676
www.sfeerhuys.nl