‘Schaatsen? Het kan weer? Waar dan? Er is ons eerst nog een fantastische nazomer beloofd door verschillende apps en weermannen!’ Nou, bij Triavium is het schaatsseizoen gestart. Iedereen kan heerlijk komen schaatsen, een kinderfeestje vieren, groepsuitje beleven of een ijshockeywedstrijd bezoeken. En curling clinics volgen. Hoe leuk is dat?!

Fun curlen is momenteel erg in trek, maar ook de ‘Winterspelen’ met ‘Human Icebowling’, de rodelslalom, ‘Sjoelen on Ice’ en ‘Human Curling’ zijn populair. Liever nóg meer actie? Dat kan met de ijshockey clinic. Denk je nu bij jezelf: “Actie? Ik ben al blij als ik op schaatsen kan stáán!” Jou raden we aan om eerst een algemene schaats clinic te volgen.

Houd je het liever individueel, zonder clinic? Kom dan heerlijk rondjes schaatsen op je eigen tempo. In het schaatscafé puf je uit met koek & zopie, dé ideale en ook traditionele afsluiter van een winterse dag. Een winters buffet reserveer je vooraf.

Kinderactiviteiten

Bij Triavium kunnen ook de allerkleinsten spelen op het ijs tijdens het peuter- en kleuterschaatsen op de funbaan. Wil je sámen met je kindje het ijs ontdekken? Met het Ouder & kind-abonnement schaatsen jullie samen onbeperkt op daarvoor gereserveerde middagen voor maar € 27,85 per persoon! Dáár kun je je dus geen buil aan vallen, uitglijden blijft beperkt tot de ijsbaan. Toch liever eerst ervaren of schaatsen überhaupt iets voor je is? Kom dan gratis kennismaken tijdens het voor kids georganiseerde ‘Stick & Puck’. Ook tijdens de kinderdisco kun je op leuke muziek coole moves uitproberen. En wil je die aan je vriendjes en vriendinnetjes laten zien? Vier dan je verjaardagsfeestje bij Triavium!

Het seizoen duurt tot 22 maart 2020. Genoeg tijd om het aanbod zelf te komen checken – en goed beslagen ten ijs te komen, mocht het überhaupt nog winter worden na die prachtige nazomer!

Meer weten? Kijk op www.triavium.nl