En dat bedoelen we letterlijk. In de winkel zie je namelijk hoe alle lekkernijen worden gemaakt.
Van macarons, de lekkerste chocoladetabletten, truffels en bonbons tot 30 smaken ijs (alleen in de zomermaanden), gemaakt van verse boerenmelk uit de regio, deze ambachtelijke chocolaterie & ijssalon heeft de grootste sortering die je ooit hebt gezien!

Die uitgebreide sortering bestaat niet alleen uit de meest uiteenlopende smaken, ook aan kleur en vorm wordt veel aandacht besteed. Het zal je dan ook niet verrassen dat Chocola Belga een absolute topper is in het maken van showstukken. Er wordt enkel gewerkt met eerlijke chocolade, verse producten en er worden geen conserveermiddelen gebruikt.

Twee specialistische filialen

Chocola Belga heeft twee winkels. De zaak aan de Burchtstraat is een waar Walhalla voor chocoladeliefhebbers en in de zaak aan de Bisschop Hamerstraat legt men zich vooral toe op de vers gemaakte macarons, ijs en sorbets met vers fruit. Last van een gluten- of lactoseallergie? Geen probleem, ook voor jou is er meer dan genoeg keus! Dat geldt ook voor diabetici. En nóg iets bijzonders: iedere dag worden er speciale smaken gemaakt, naast het vaste assortiment. Vraag ernaar!

Speciale gelegenheden

Met Valentijn, Pasen, Sinterklaas en Kerst presenteert Chocola Belga altijd originele en betaalbare creaties. Uiteraard van chocolade, maar ook koekjes, nougat en andere snoeperijen behoren tot het assortiment.

Zakelijke mogelijkheden

Ook voor bedrijven levert Chocola Belga maatwerk. Denk hierbij aan bonbons met bedrijfslogo, relatiegeschenken en vergaderboxen. En wil je bijvoorbeeld een project afsluiten met een origineel cadeau? Denk aan een boek of champagnefles van chocolade, als het technisch mogelijk is, maakt Chocola Belga alles wat jij wil en passend binnen jouw budget. Tevens is er een mogelijkheid om via een abonnement op vaste tijden bonbons te ontvangen. Dat is niet zomaar lekker, dat is gevaarlijk lekker!

Meer weten? Kijk op www.chocola-belga.nl