“Wij bieden bij EnjoyVR Virtual Reality hét nieuwste groepsuitje in hartje centrum. Voor jong en oud, familie- , vriendengroepen of collega’s hebben wij de mooiste of juist spannendste belevenissen in Virtual Reality: waan je op safari, in de oceaan, op de Mount Everest of ervaar de gewichtloosheid van de ruimte! Een groepsuitje waarbij je geniet van unieke ervaringen en veel wordt gelachen. Dit moet je beleven, horen wij vaak.”

Origineel uitje

“Veel mensen zijn steeds weer op zoek naar nieuwe uitjes om te doen met hun gezin, familie of vrienden. Of naar het leukste kinderfeestje! Ook veel bedrijven willen graag het nieuwste en origineelste uitje beleven met hun personeel. Met een reservering bij EnjoyVR heb je zo’n uitje, dat waarschijnlijk nog niemand heeft gedaan!”
Bij EnjoyVR stap je in een andere wereld: je loopt op grote hoogte over een plankje, ontdekt de wereld van de oceaan, geniet van safari, speelt een spannende shooting-game, sluipt door een horrorhuis of springt van een skischans. Of je racet op het Formule 1 circuit, reist naar jouw favoriete plek op aarde of zelfs in de ruimte! Met de VR bril is het allemaal mogelijk.
Wat kun je verwachten

Je kunt bij EnjoyVR één of meerdere studio’s reserveren. “Bij grotere groepen verbinden we de studio’s met elkaar, wel zo gezellig! Je wordt gastvrij ontvangen in onze lounge met koffie, thee en frisdrank. Terwijl je geniet van deze versnaperingen krijg je een korte uitleg over Virtual Reality. Vervolgens ga je zelf meerdere Virtual Reality belevenissen naar keuze ervaren.”
In elke studio zijn tenminste drie headsets en een racesimulatoren, zodat er een goede balans is tussen zelf VR ervaren en even bijkomen terwijl je op een groot scherm meekijkt met de anderen. Het kijken naar de VR-belevenissen van anderen levert vaak hilarische taferelen op; er wordt veel gelachen in een ontspannen sfeer.
Je geniet van meerdere VR-ervaringen naar keuze. Je kunt aangeven of je spannende, actieve belevingen wilt ervaren of liever wilt genieten van prachtige, rustige VR-belevenissen als een safari, de bergen of onderwater. Het is allemaal mogelijk en iedereen komt ruim voldoende aan bod om zijn VR-wensen te ervaren.

Voor alle leeftijden

Ook kinderen vanaf circa 11 jaar kunnen genieten van leuke VR ervaringen. Bij een reservering voor een kinderfeestje hoort natuurlijk een stukje taart, en die is niet virtueel!
EnjoyVR biedt talloze ervaringen voor alle leeftijden. We ontvangen regelmatig families waarbij opa en oma, de kinderen en kleinkinderen genieten van VR-belevenissen. Je kan ervoor kiezen om bijvoorbeeld samen in hetzelfde spel iets te doen, maar dat hoeft niet. Terwijl de een in de achtbaan gaat, kan de ander genieten van de onderwaterwereld of de Mount Everest beklimmen.

“En we voegen steeds weer spectaculaire VR ervaringen aan het assortiment toe zoals de onlangs geopende VR Escaperoom.”

Escape room in virtual reality

EnjoyVR had de primeur met de opening van de eerste Virtual Reality Escape Room in Nijmegen. Deze beperkt zich niet tot één kamer: je kunt ‘lopen’ door kamers en gangen en je hebt virtuele handen waarmee je bijvoorbeeld je zaklamp kunt bedienen. En dat is wel nodig, want het kan behoorlijk donker en spannend zijn! Binnen 60 minuten probeer je samen de uitgang te vinden. Dit doe je door het oplossen van puzzels, het kraken van codes en het uitvoeren van bepaalde handelingen. Loop je ergens vast? Dat kan altijd gebeuren. “Als we merken dat je er écht even niet uitkomt, dan voorzien we je van extra hints. Hiermee moet het elk gezelschap lukken om uiteindelijk de uitgang te bereiken en de deur te openen.”

Arrangementen

Voor een complete avond uit, werkt EnjoyVR samen met onder andere Humprey’s Nijmegen, Tomi Sushi & Grill en ’t Hoogstraatje. Middenin het centrum van Nijmegen gelegen, is EnjoyVR perfect te bereiken met openbaar vervoer of auto. Op een steenworp afstand zijn twee grote parkeergarages. VR-experiences kun je ook bij je thuis of op het werk opdoen: VR-brillen, controllers en headsets zijn te huur en EnjoyVR verzorgt ook VR op locatie. Regelmatig staan we als publiekstrekker in winkels of op bedrijfsdagen voor entertainment.

Reserveren? Online reserveren op Enjoy VR.

Bezoekadres: Klein Mariënburg 3, Nijmegen (wij delen de ingang met Runnersworld)