Bart Brouwer wil jou motiveren de e-bike te pakken, niet de auto. Op de fiets beweeg je je efficiënt door het verkeer en arriveer je op de verwachte aankomsttijd. Sluit jij écht zo graag aan in de file, of kunnen we je verleiden Brouwer Bike Store te bezoeken?

Ook de overheid spoort aan tot fietsen. In 2020 start een regeling om fietsen zakelijk te leasen tegen 7% bijtelling. Werkgevers komen hun werknemers tegemoet, parkeerkosten spelen geen rol en werknemers zijn fitter. Al sinds juni bereidt voorloper Bart zich hierop voor.

Lease-a-bike

Bart: “Bij dit fietsplan betaal je je fiets in maandelijkse termijnen van je brutoloon. Dat scheelt 30 tot 40% op de aanschafprijs. Verzekering en onderhoudsservice zijn inbegrepen, evenals vervanging van slijtageonderdelen en pechhulp onderweg. Al voor €20,- tot €50,- per maand brengt een luxe, krachtige e-bike je overal naartoe.” Lease-a-bike ontzorgt werkgevers bovendien, want zij neemt de administratie ervan uit handen. Er is ook een leaseplan voor particulieren.

Gratis e-book

Hoe motiveer ik mijn werkgever tot het fietsplan en waar let ik op als ik een e-bike aanschaf? Iets als actieradius spreekt voor zich, maar wist jij dat de positie van de accu en motor het rijcomfort beïnvloedt en dat de walk-assist je ondersteunt bij traplopen met de fiets? Sla de gratis e-bike handleiding van Brouwer Bike Store erop na, legio vragen worden objectief behandeld!

Testcircuit voor de deur

Heb je jouw ideale fiets gevonden? Doe dan een testrit. Met verschillende bruggen, heuvels en snelfietspaden, is onze regio een perfect testcircuit. Bart: “We lenen particulieren een fiets 24 uur, voor bedrijven hebben we een ‘7-day trial’. Een ritje naar de straathoek zegt niets. We fietsen samen met de klant een langere afstand, om alle functies te proberen.”

Speciaal voor UIT-lezers: eerste 3 servicebeurten t.w.v.  € 175,- gratis!

Premium dealer Gazelle

Brouwer Bike Store is premium dealer van de volledige collectie van Gazelle en verkoopt verder gerenommeerde merken als Batavus, Cortina, Giant en Sparta. Je kiest uit zo’n 50 e-bikes tussen de € 1.100,- en € 4.000,-. Van fietsen met een eenvoudige voorwielmotor, geschikt voor kortere afstanden, tot speed pedellecs. Je ziet: dit familiebedrijf, dat huist in een pand van zo’n 200 jaar oud, heeft al 31 jaar de blik op de toekomst!

Meer weten? www.brouwerbikestore.nl

Of kom langs! Lentse Tuinstraat 13a, Lent
024 – 324 39 88