Binnen het hart van Wijchen is het heerlijk shoppen! Het centrum kenmerkt zich door de vele exclusieve boetiekjes, speciaalzaken, maar ook de bekende filiaalbedrijven worden er vertegenwoordigd. Op zoek naar mode, lifestyle of cadeauwinkels?  Je vindt het er allemaal! Het autovrije centrum, met genoeg gratis parkeerplaatsen vlakbij de winkelstraten is erg gemakkelijk. Na het shoppen even bijkomen?  Ook dat kan. Wijchen beschikt over de nodige lunchrooms en restaurants en bij mooi weer kun je neerploffen op een van de vele terrassen, onder andere op het sfeervolle marktplein.

De Leurse Hof, Restaurant Vesta, Wereldtapas Het Verlangen en Groot café Meneer Smit: Magische (kerst)sferen, betoverende versieringen en culinaire verrassingen

Zin in een gezellige borrel, smakelijk diner of lichte lunch voor of na het kerstshoppen? Laat je verwennen op een van deze mooie locaties door de fijne kerstsfeer en heerlijke winterse gerechten. Culinaire, gezellige en onvergetelijke momenten beleef je bij De Leurse Hof, Restaurant Vesta, Wereldtapas Het Verlangen en Groot café Meneer Smit.

Proef en geniet op een prachtig aangeklede locatie van een onvergetelijke kerst-, of nieuwjaarsbijeenkomst. De Leurse Hof in leur en Restaurant Vesta in Nederasselt zijn gevestigd in een prachtig monumentaal pand. Meneer Smit zit direct naast de bioscoop van Wijchen en Het Verlangen zit aan de Kasteellaan. Voor ieder wat wils. Kies je voor de combinatie bos en lekker dineren of ga je voor een spannende escaperoom in combinatie met een 2-gangen diner? Jij kan onbezorgd genieten. Wij regelen het voor je.

Wijchen Agenda November December

Voor meer informatie ga naar : www.wijchenis.nl