In het voormalige bioscooppand dat direct aan de Markt ligt, is op nummer 4 het Bourgondische horecaconcept Zaal 4 gevestigd. ‘Concept’, omdat Zaal 4 ánders is dan je gewend bent als je ergens gaat lunchen tijdens het shoppen met een vriendin, een biertje pakt met collega’s, of gaat dineren met je familie. Maar wát is er dan zo anders?

Zaal 4 is op meerdere punten onderscheidend. Op de eerste plaats kent Zaal 4 geen vaste tijden en maakt tot sluitingstijd klaar waar jij zin in hebt. Dat betekent dat je hier tot middernacht terecht kunt en op vrijdag en zaterdag zelfs tot 02:00 uur! De gedachte: onze eetmomenten veranderen en we willen op ieder moment van de dag kunnen eten waar we zin in hebben. Hiermee hebben we een gezelliger alternatief voor de automatiek of pizzapunt op het station, als de keuken van het gemiddelde restaurant of eetcafé al een paar uur dicht is.

Diversiteit aan gasten

Het onderscheidende concept van Zaal 4 spreekt veel mensen aan, wat op te maken is aan het uiteenlopende publiek dat hier komt. Van scholieren op vrijdagmiddag tot zakenmensen die een werklunch gebruiken en gezinnen die ’s avonds komen dineren: iedereen vindt hier een geschikt plekje. Het komt geregeld voor dat gasten na het eten nog even blijven om samen een spelletje te spelen, wat een ouderwets gevoel van gezelligheid oproept. Zaal 4 biedt ruimte aan zo’n 160 gasten. Verspreid over drie verdiepingen vind je knusse hoekjes, tafels met uitzicht over de Markt, een spelletjeshoek.

De drie D’s: durven, doen en doorzetten

Zaal 4 bestaat inmiddels drie jaar. Oprichters Nino Willems en Duco van Lent hebben alle ruimten zelf ingericht en aangekleed. Aan creativiteit ontbreekt het hen duidelijk niet. Beiden zijn het erover eens: “Je moet durven, doen en doorzetten!” De jonge ondernemers zitten boordevol ideeën. Houd vooral de social media in de gaten of kom geregeld langs om te kijken wat zij nog in petto hebben, want stilzitten doen ze niet. En met de drie D’s als vertrekpunt is dat veelbelovend!

Reserveren of meer weten?  Kijk op www.zaal4.nl of bel naar 024 – 675 76 44