Op 3 december 2014 opende het allereerste duurzame warenhuis in Nijmegen: Van Nature. Om haar 5 jarig jubileum te vieren, heeft Van Nature heel wat voor je in petto. Houd de socials in de gaten, schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle feestelijke acties, workshops en andere activiteiten.

Vera: “Duurzaamheid staat tegenwoordig niet meer synoniem aan een onderscheidende lifestyle keuze. Het is veel gangbaarder en algemener geaccepteerd. De noodzaak ervan wordt onderkend.” Collega Moïra haakt in: “Jongeren zijn op een speelse manier bezig met duurzaamheid, hebben de behoefte om bewuster te leven en brengen hun ouders op ideeën.”

Blijven pionieren

Bij Van Nature kun je ook terecht met vragen. De medewerkers kennen de alternatieven en laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid. Moïra: “Wij blijven in beweging en daarmee pionieren.” Maar ook klanten brengen Van Nature op ideeën: “Zo wilde een dame weten hoe zij kaas het best ongekoeld kon bewaren. Haar koelkast had zij weggedaan”, aldus Vera. “Dan denk je op een heel ander niveau na over wat je in huis haalt en echt nodig hebt.” En over verpakkingen gesproken… speciaal voor de feestdagen, heeft Van Nature mooie, stoffen verpakkingen laten maken die je eindeloos kunt hergebruiken. Een geschenkje bij je geschenk dus!

Meer weten? Kijk op www.vannature-nijmegen.nl of bel naar 024 – 675 60 35