We hebben blaren op onze vingers van het typen en blaren op onze oren van het telefoneren, maar dat háált het natuurlijk niet bij de prestaties – en de blaren – van alle vierdaagselopers! Wij wensen hen heel veel succes en plezier uiteraard.

Plezier is ook volop te ervaren met het buitengewoon gevarieerde programma van de Vierdaagsefeesten, dit jaar voor het eerst onderverdeeld in zes thema’s. Zie daarvoor pagina 7. Ook aan hen die niet ‘Assepoester-gewijs’ om middernacht huiswaarts willen keren is gedacht: zij kunnen feesten tot diep in de nacht. Wil je juist even de Vierdaagse ontvluchten? Achterin deze uitgave volop suggesties in het QV-katern.

Kortom: vier dagen lopen, zeven dagen feesten. Voor de vijftigste keer vieren we de Vierdaagsefeesten met een bruisende jubileumeditie. Een editie met een ‘Gouden Randje’ dus. En dat vieren we graag samen met jou!

In samenwerking met de ACBN Evenementenbureau – Stichting Vierdaagsefeesten hebben wij de juli editie van UIT Nijmegen geheel in het teken gezet van de Vierdaagsefeesten in een speciale pocketeditie. Het boekje is inmiddels een begrip in de regio Nijmegen en ieder jaar is er weer een ware run op.

In deze speciale editie vind je het hele programma van de feesten, achtergrondverhalen en de speciale thema’s met tips voor de 1,6 miljoen bezoekers!

Op meer dan 600 afhaalpunten en huis-aan-huis verspreid in nijmegen en omliggende gemeentes! Ook op de vierdaagse(feesten) campings en tijdens de feesten zelf ligt deze editie op diverse stands.

Veel leesplezier!

vierdaagsefeesten-programma-boekje-online-lezen-uit-nijmegen-agenda
Lees deze Vierdaagsefeesten UIT Special

UIT Nijmegen is tevens online te lezen via ISSUU.

> Blader online