De novembermaand voert je in de Thiemeloods mee naar overal! Laat je op 3 november tijdens Thiemeloods LIVE maar eens meevoeren op Meulman en Buijze’s ambient soundscapes bij Het Oordeel.

Hilarische taferelen met Firma Frictie, waarin theatermakers Stella en Lusanne vol zelfspot op stilte-retraite gaan, maar door onvoorziene omstandigheden doodsbang en compleet doordraaien in de magie van de stilte. Zondag 6 november.

PROVOO & De Waaghals spicen november op met rauwe, in het moeras gefokte Americana van Lone Wolf One Man Band en Big Bull’s onvervalste Dark-a-Billy uit Brazilië op woensdag 9 november.

Of waag je met het trio van top-bassist Gilli Gudmundsson over IJslandse roots en geniet van heldere, ragfijne en energieke jazz op donderdag 10 november.

Ga mee naar hartje Parijs met het heerlijke chansonprogramma Demain, dès l’aube van Ronald Naar op zondag 13 november.

Storytelling geniet niet alleen in Amsterdam steeds meer populariteit. OTIS programmeert ook in de Thiemeloods de meest fascinerende vertellers uit binnen- en buitenland. Deze maand aanraders als Het Verre Woord, de liefdevolle ode aan een revolutionair van meesterverteller Sahand Sahebdivana op zondag 13 november of Mama, een hartverscheurend sprookje dat zich hart maakt tegen kindermishandeling op zondag 20 november.

Laat je brein weer eens overuren draaien met de Wednesday PubQuiz, de uiterst complexe, uitdagende, Engelstalige pubquiz. Toets je kennis over Current Affairs, Entertainment, Geography/History, Picture Round en Audio Round onder het genot van een stevig biertje. Elke woensdag om 21:00u!

Of kies in november voor een groovy day: op zondag 20 november dient Thiemeloods LIVE vette southern soul-rock met een randje New Orleans op in de vorm van Living Room Heroes.

Op zondag 27 november transformeert theatermaker Crystal Hassel in diverse personages die zij tegenkwam in haar leven in een scherpe, humoristische en soms schrijnende monoloog over alledaags, ‘subtiel’ racisme.

Er is in november nog veel om van te genieten in Thiemeloods. Werp dus af en toe een blik op de website, social media kanalen of nieuwsbrief! Alvast voor in de agenda: 3 november Het Oordeel • 6 November Firma Fractie • 9 november Lone Wolf OMB & Big Bull • 10 november Gulli Gudmundsson Trio • 13 november Ronald Naar Chansons • 20 november Living Room Heroes 13 & 20 & 27 november Storytelling.

Wist je dat je ook je eigen evenement, feest of vergadering kunt organiseren in Thiemeloods? Kom maar eens een kijkje nemen of reserveer één van de vier authentieke ruimtes of Studio Omhoog, voor jouw bijzondere happening: www.thiemeloods.nl