De feestdagen zijn weer in aantocht. Velen gaan op zoek naar een cateraar of hospitality expert. Zoek niet verder, want YveY is gedurende het hele jaar dé partner voor al jouw events! Want of het nu gaat om een compleet concept of alleen om een specifiek onderdeel tijdens een evenement: YveY regelt het.

Van galadiners tot 400 personen in de Jupiler lounge, tot intieme borrels in de openbare lunchroom Bikkels of in een kleine skybox, you name it, YveY draait er haar hand niet voor om! De hospitality partner van N.E.C. ontvangt jullie graag in het stadion, desgewenst met uitzicht op het veld en bij hoge uitzondering zelfs op de middenstip. Dit geeft een extra dimensie aan je etentje of productpresentatie en maakt het tot een echte beleving.

Lunchroom Bikkels

Bikkels is een sfeervolle ruimte met knusse hoekjes. Een bonte verzameling sportattributen-met-een-verhaal siert de bar. Gigantische bloemstukken vullen de ruimte en je kunt heerlijk onderuit zakken in comfortabele banken. Van tijd tot tijd bezoekt een speler de lunchroom, wat als een extraatje aanvoelt. “Iedereen kan hier op doordeweekse dagen terecht in een prachtige omgeving. We voeren geen avondkaart, maar verzorgen diners op maat: van low budget tot buitengewoon luxueus. We werken met sterrenchefs als Ron Blaauw”, aldus Daniel Frankenhuis, algemeen directeur en Anne Kolkman, operationsmanager. Niet alleen feestelijke aangelegenheden worden hier gevierd, de bosrijke omgeving rond het stadion is ook bijzonder geschikt voor een meer stemmige samenkomst als een uitvaart. YveY ontvangt groepen tot 800 personen. Bijkomende handigheid: er zijn ruim voldoende gratis parkeermogelijkheden.

Meer weten? Kijk op www.yvey.nl