Omgeven door bos, maar tóch met een kilometers ver uitzicht. Stijgende en landende zweefvliegtuigen. Een plek waar je trouwe viervoeter een net zo warm welkom krijgt als jijzelf. We hebben het natuurlijk over Zweef Inn boscafé, gelegen aan het Maldense zweefvliegveld van de Nijmeegse Aeroclub. Er zijn altijd wel vliegtuigen te spotten op deze populaire locatie.

’s Ochtends vroeg is het al gezellig druk en dat is niet verwonderlijk als je je bedenkt dat deze plek een perfecte start en finish is voor wandel- en fietsroutes. Het boscafé ademt de sfeer van een gezellige blokhut. Rond de open haard drink je warme chocomel met een vriendin of geniet je van een borrelplank met collega’s.Zweef Inn boscafé Malden: Hoogvlieger in gastvrijheid

Uitgebreide mogelijkheden

Op culinair vlak heeft het boscafé veel te bieden. In de zomer kun je er heerlijk barbecueën, voor groepen zijn er onder andere verschillende keuze-arrangementen en walking dinners, maar ook maatwerk is niets vreemds bij Zweef Inn. Wil jij bijvoorbeeld oesters geserveerd hebben? Onder het motto ‘U vraagt, wij draaien’ kan heel veel. Vraag naar de mogelijkheden!

Een bijzondere gelegenheid?

Wat de gelegenheid ook is, het team van Zweef Inn heeft veel ervaring met het organiseren van partijen en evenementen. Jubilea, productpresentaties, verjaardagen, bedrijfs- en trouwfeestjes, Zweef Inn draait er haar hand niet voor om. De bosrijke locatie leent zich verder ook prima voor een stemmig samenzijn na een uitvaart. Schuin tegenover Zweef Inn ligt begraafplaats Malderhaege, in hetzelfde beschermde natuurgebied.

Capaciteit

Buiten de reguliere openingstijden om is Zweef Inn vanaf 40 personen privé af te huren. Je betaalt dan geen zaalhuur. De capaciteit binnen ligt rond de 180 personen. Ook het terras kan (gedeeltelijk) gereserveerd worden.

Knusse decembermaand

Al sinds jaar en dag zijn Kerstavond, Oudejaars- en Nieuwjaarsdag erg gezellig in het sfeervolle boscafé. Zien we jou hier binnenkort ook?

Meer weten? Kijk op www.zweefinnmalden.nl