Het uitgaansplatform UIT Nijmegen

Nijmegen. De oudste stad van Nederland, maar met een jonge vibe. Bezoek concerten, wandel vanuit de stad zo de Ooijpolder in en plof na een dagje shoppen neer op een van de vele terrassen. Want of je nu van cultuur, natuur, inspanning of ontspanning houdt, Nijmegen heeft voor ieder wat wils.

Het uitgaansmagazine UIT Nijmegen biedt maandelijks een uitgebreide uitgaansagenda en achtergrondverhalen over activiteiten en evenementen in de regio. In combinatie met het interactieve evenementenplatform www.uitnijmegen.nl, plus onze actieve social mediakanalen, hoeft niemand meer een leuk event te missen!

Vierdaagsefeesten programmaboekje

In nauwe samenwerking met Stichting Vierdaagsefeesten (ACBN) geven we het officiële programmaboekje voor de Nijmeegse Vierdaagsefeesten uit. Houd er rekening mee dat adverteren in deze uitgave altijd razend populair is, dus reserveer nu al jouw plek!

Veel plezier bij het ontdekken van het muzikale, culturele, sportieve, educatieve en culinaire aanbod in de regio. Want of je nu ergens naar toe gaat, of juist ergens van weg gaat… wat je perspectief ook is, in onze regio is meer dan genoeg te doen. En met UIT Nijmegen weet jij waar je moet zijn!

Volg UIT Nijmegen ook op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van de interessantste nieuwtjes en leukste winacties.

 

Over Uitgever RAN Media

UIT Nijmegen is onderdeel van RAN Media. Directeur Ber Pas: “UIT Nijmegen is een mooie toevoeging aan onze portfolio. Met deze titel kunnen wij in combinatie met ons culturele platform QV Nijmegen de lezer volledig op de hoogte houden van alle uitgaansactiviteiten en -evenementen in de regio Nijmegen.”

Bovendien geeft de toevoeging van UIT Nijmegen RAN Media nog meer mogelijkheden om de zichtbaarheid van de B2B én B2C bedrijven in de regio te vergroten.

RAN Media is tevens uitgever van de vooraanstaande business magazines Arnhem Business en Nijmegen Business, het huis-aan-huismagazine Hallo! Nijmegen en van de stadsgids Topzaken. Kijk op www.hallo-ede.nl voor meer informatie.

Arnhem en Nijmegen Business

Arnhem Business en Nijmegen Business verbindt, informeert, adviseert, denkt mee, kijkt vooruit én organiseert, en dat al meer dan 30 jaar. Wij brengen ondernemers uit de regio Arnhem en Nijmegen bij elkaar en ons ‘Business’ concept vormt hiervoor de basis: offline met ons zakenmagazines Arnhem en Nijmegen Business, face-2-face via diverse netwerkbijeenkomsten, zoals verschillende netwerkborrels, een eigen golfcompetitie, ontbijt- en lunchbijeenkomsten en (bedrijfs)auto/cabrio-testdagen, en online met het digitaal platform en social media. Dit alles met als doel jouw netwerk te vergroten én te verduurzamen.
Meer weten? www.arnhem.business en www.nijmegen.business

Hallo! Nijmegen

Met Hallo! Nijmegen informeren wij de lezer over de mogelijkheden op het gebied van wonen, werken, sport, recreëren, lifestyle, trends, natuur, geschiedenis et cetera. Hallo! Nijmegen is hét stadsmagazine om de zichtbaarheid te vergroten, zowel voor de ondernemer die gericht is op de zakelijke, als de particuliere markt.

Meer weten? www.hallo-nijmegen.nl

Topzaken

Online diensten lijken ontwrichtend voor veel bestaande winkels in het middensegment. Toch heeft winkelen in de stad iets waar al die online shops niet tegenop kunnen. De stad kun je namelijk beleven: horen, zien, ruiken, proeven en voelen. Voor de klant die op zoek is naar die beleving, brengen wij dé topzaken uit de regio samen in één handige gids. Topzaken is gratis mee te nemen bij een groot aantal locaties. Zie daarvoor: https://www.top-zaken.nl/nijmegen/#afhaalpunten.

De deelnemende topzaken zijn daarnaast ook in het straatbeeld te herkennen: zij hebben een raamsticker ontvangen die zij op hun etalage kunnen plakken.

 

RAN Media
Hogelandseweg 88
6545 AB Nijmegen

www.hallo-ede.nl
info@hallo-ede.nl