Jouw zichtbaarheid in de regio

RAN Media, uitgever van o.a. UIT Nijmegen, is gespecialiseerd in off- en online zichtbaarheid en hoe je op een effectieve manier je zichtbaarheid én vindbaarheid kunt vergroten en verduurzamen. Dit doen wij met onze B2B magazines, B2C magazines en online platformen.

Offline zichtbaarheid

In de wereld van online media, doet offline adverteren er nog steeds toe! Laat de regio weten wie je bent door middel van een interview, bedrijfsreportage of advertentie. UIT Nijmegen helpt de lezer bij het maken van een keuze uit het complete aanbod van evenementen en cultuur, horeca en detailhandel.

UIT Nijmegen verschijnt 12 keer per jaar in magazine vorm. Online worden er dagelijks berichten geplaatst op de bijbehorende website en social media kanalen. Het offline lezersbereik ligt rond de 80.000 personen; online bereiken we wekelijks meer dan 16.000 personen.

Onze magazines liggen op meer dan 600 aflegpunten in de regio. Dit zijn onder andere VVV-kantoren, supermarkten, tankstations, theaters, concertzalen, bioscopen, musea, bibliotheken, boekhandels, restaurants, koffiebars en hotels.

Tenslotte is UIT Nijmegen ook online te lezen. In het archief vind je alle edities die tot nu toe verschenen zijn.

Online zichtbaarheid

Wij hebben veel ervaring in het bereiken van jouw doelgroep met de juiste content op het juiste medium, op het juiste tijdstip. Zo kun je kiezen voor een redactioneel artikel over je bedrijf of voor offline en/of online adverteren. Redactionele artikelen worden ook via onze Facebook, Twitter en Instagram accounts verspreid. Laat je adviseren door onze media adviseurs.

Registreer je als gebruiker en heb zo ook de mogelijkheid om zelf een evenement en/of nieuws toe te voegen.

Als bruisend stadsmagazine en uitgaansplatform is UIT Nijmegen dé ideale plek waar consumenten en ondernemers elkaar ontmoeten. Hier gebeurt het! Zorg daarom dat je niets mist én dat je niet gemist wordt!

Face-to-face

Klanten herinneren zich jouw dienst of product nóg beter als je ze er een beleving bij kunt geven. Bij het organiseren van een evenement zorg je ervoor dat potentiële klanten naar jou toekomen. In combinatie met onze business magazines doen we dit al jaren met succes door bijeenkomsten als borrels, autotestdagen, interactie businessevents en een golfcompetitie te organiseren.

Meer weten of wil je een samenwerking met ons starten? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Bekijk onze mediakaart